Związku z tym że nie ma w Łodzi śniegu i nie mogę sobie pojeździć na sankach

postanowiłem sobie skleić model . Ale że tęsknie za śniegiem musi być w malowaniu zimowym. Przeszukując domowe zapasy modelarskie ( plastikowe i kartonowe) znalazłem  dwóch kandydatów SU-122 Answer i JAK-1 z WAKu ........ i zacząłem sobie sklejać oby dwa
  postanowiłem sobie skleić model . Ale że tęsknie za śniegiem musi być w malowaniu zimowym. Przeszukując domowe zapasy modelarskie ( plastikowe i kartonowe) znalazłem  dwóch kandydatów SU-122 Answer i JAK-1 z WAKu ........ i zacząłem sobie sklejać oby dwa   a co będę sobie żałował  .
  a co będę sobie żałował  .Relacja będzie dotyczyć modelu JAK-1 z wydawnictwa WAK w opracowaniu Pana Karola Płocicy okładkę namalował Tomasz Suchak o samej wycinance nie będę pisał ponieważ bardzo dobrze zrobił to kolega EL-PAW recenzja znajduje sie na naszym Forum w dziale nowość i prezentacje .
A teraz o samej budowie

Model został opracowany na pasek i wręgę jak na razie skleja sie przyjemnie największa gorączka jest instrukcja budowy i papier troszeczkę łamliwy........... ale może byc jak mi wychodzi ocenicie sami , (Nie jestem takim wymiataczem jak EL-PAW CEVA KROOLO PITERSKI i pozostali których nicki zapomniałem )

Dość biadolenia CZAS NA FOTKI

Oczywiście zapraszam do komentowania
Pozdrawiam

Teraz pytanie do was kontynuować relacje , czy skleic w domowym zaciszu ewentualnie spalić lub wyrzuć go z okna.
  Teraz pytanie do was kontynuować relacje , czy skleic w domowym zaciszu ewentualnie spalić lub wyrzuć go z okna.   

. Żadnego co prawda nie skleiłem ale analizując w 2D I-180 i Ił-2 nie poczułem chęci sklejenia któregoś z nich i chyba dobrze bo jakby wychodziły tak jak ten Jak to by osiągnęły prędkość naddźwiękową w locie do kosza
  . Żadnego co prawda nie skleiłem ale analizując w 2D I-180 i Ił-2 nie poczułem chęci sklejenia któregoś z nich i chyba dobrze bo jakby wychodziły tak jak ten Jak to by osiągnęły prędkość naddźwiękową w locie do kosza