Nie chcę tu nikomu odebrać motywacji. Podziwiam że porwał sie na tak efektowny model ale zarazem jestem realistą. Mam nadzieję żę Lion ukończy ten model, szczerze trzymam za niego kciuki i w miarę mozliwości postaram się pomóc (tak jak zresztą wyżej zrobiłem).KPaweł pisze:No i to jest właśnie ta motywacja którą zwykle karmi się na forach "narybek".
Jednak, zdaję sobię sprawę że szanse na to są, co najmniej niewielkie. Nie ujmując nic w żaden sposób nikomu, ten model po prostu wymaga od modelarza doświadczenia, którego patrząc na wiek Lion nie ma (bo jak i kiedy miał je zdobyć). Postarajmy się przekazać mu nasze a może coś z tego wyjdzie.
Inna sprawa, zastanawia mnie fakt dlaczego spora część "zielonych" czy jak to fajnie określiłeś "narybku"
 zabiera się za modele delikatnie mówąc zaawansowane. Potem okazuje sie że "model był be, projektant be, wszyscy be bo nie pomogli" i wycinanka trafia do kosza. Przypomne choćby sławnego Kocurka...
 zabiera się za modele delikatnie mówąc zaawansowane. Potem okazuje sie że "model był be, projektant be, wszyscy be bo nie pomogli" i wycinanka trafia do kosza. Przypomne choćby sławnego Kocurka...

.No ale się nie poddaje.Jeszcze musze to wszystko przyszlifować.Fotki:
 .No ale się nie poddaje.Jeszcze musze to wszystko przyszlifować.Fotki: [/img]
[/img]  [/img]
[/img]  [/img]
[/img]

-wiecie szkoła
 -wiecie szkoła  .A zwłaszcza teraz półrocze
 .A zwłaszcza teraz półrocze  
   [/img]
[/img]  [/img]
[/img]  [/img]
[/img]  [/img]