Co do plamy, to może naklej na nią jakiś paseczek z zapasu koloru? (jeśli takowy w wycinance jest)
Historia polskiej motoryzacji - Jelcz Berliet
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Raczej nie ma ,przynajmniej w takim kolorze a co do busa to robi wrażenie - nabiera kształtów , zastanowiłbym się czy nie wychodzi lepiej niż mój.Patryk.K pisze:Co do plamy, to może naklej na nią jakiś paseczek z zapasu koloru? (jeśli takowy w wycinance jest)
Co do plamy to chyba możesz ją tak zostawić bo generalnie po założeniu dachu i tak w środku będzie stosunkowo ciemno więc najprawdopodbniej widać jej nie będzie. Stopnie , hm - chyba gdzieś ten patent już widziałem.
No i koła też niczego sobie.
pzdr.
ciekawe gdziescorpions pisze:Stopnie , hm - chyba gdzieś ten patent już widziałem
niestety zapasu nie ma tak jak powiedział kolega scorpionsPatryk.K pisze:Co do plamy, to może naklej na nią jakiś paseczek z zapasu koloru? (jeśli takowy w wycinance jest)
scorpions pisze:zastanowiłbym się czy nie wychodzi lepiej niż mój.
to trzeba by było je zobaczyć na żywo bo zdjęcia często oszukują
pozdrawiam
Witam wszystkich ponownie
pracę idą powoli do przodu, zrobiłem przedni pulpit, (nie jestem z niego zadowolony ale już nic nie będę poprawiał żeby gorzej nie było) boczny pulpit:

boczny pulpit być może jeszcze troszkę wzbogacę, ale to kiedy indziej
przymierzam się także do ścian bocznych więc wyciąłem już wszystkie wzmocnione części, na zdjęciu już po pomalowaniu :

mam już część drzwi:

pozdrawiam

boczny pulpit być może jeszcze troszkę wzbogacę, ale to kiedy indziej

pozdrawiam
Witam
tylko mała aktualizacja bo zaraz jadę w trasę i wrócę dopiero w poniedziałek po południu.
Przymierzam się do burt bocznych i jak do tej pory mam tyle:

ta długa część karoserii nie jest jeszcze przyklejona
muszę powiedzieć że coraz lepiej to wygląda i jak na razie jestem bardzo zadowolony z efektów mojej pracy
do zobaczenie niedługo
pozdrawiam
tylko mała aktualizacja bo zaraz jadę w trasę i wrócę dopiero w poniedziałek po południu.

ta długa część karoserii nie jest jeszcze przyklejona
do zobaczenie niedługo
pozdrawiam
Historia polskiej motoryzacji: [R] Jelcz Berliet PR100
belfast wydawnictwo Answer własnie wydało model który powinien Cię zaciekawić, bo pasuje do tego tematu. Jest to niebieski Fiat 125p z Milicji 
Re: Historia polskiej motoryzacji: [R] Jelcz Berliet PR100
Ming pisze:belfast wydawnictwo Answer własnie wydało model który powinien Cię zaciekawić, bo pasuje do tego tematu. Jest to niebieski Fiat 125p z Milicji
dziękuje bardzo za informacjescorpions pisze:http://www.konradus.com/forum/read.php? ... r=0&page=1
mam jeszcze takie pytanie: jak myślicie czy kontynuować kolejne modele w tym temacie czy zakładać bliźniacze tematy
pozdrawiam
myślę , że mogło by zostać w tym temacie tylko trzeba by nazwe zmienić na historia polskiej motoryzacji i już , koniec kropka.belfast pisze:mam jeszcze takie pytanie: jak myślicie czy kontynuować kolejne modele w tym temacie czy zakładać bliźniacze tematy
A co do fiata to już nie moge się doczekać , zobaczymy czy po wpadce z bryzą coś pan A.M. poprawił w swoich projektach
pzdr.