[R] Albatros D.III - samolot mysliwski
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
- Matrix_OST
Witam.Znowu dlugo mnie nie bylo,ale sa ostatnio wazniejsze sprawy niz klejenie:)
Kolka robilam z milion razy,a i tak nie wyszly tak jak powinny.Uparlam sie jednak na szprychowe i w zwiazku z tym zostaly takie jakie sa.Wiem,ze sa krzywo zamontowane,ze sa za duze oski,szprychy ciut za grube i takie tam,ale szczerze mowiac,nie chce mi sie juz ich zmieniac. Nastepnym razem beda ladniejsze,mam juz odpowiednie materialy do nich.Skrzydla?Hmmm...jak widac,zrobie jednak mala poprawke i mam nadzieje,ze efekt bedzie lepszy:)
No dobra,koniec gadania.....dzis paznokci nie pokaze ;)

No to narazie tyle,juz nie wiele zostalo,ale czasu wciaz brak:)
Kolka robilam z milion razy,a i tak nie wyszly tak jak powinny.Uparlam sie jednak na szprychowe i w zwiazku z tym zostaly takie jakie sa.Wiem,ze sa krzywo zamontowane,ze sa za duze oski,szprychy ciut za grube i takie tam,ale szczerze mowiac,nie chce mi sie juz ich zmieniac. Nastepnym razem beda ladniejsze,mam juz odpowiednie materialy do nich.Skrzydla?Hmmm...jak widac,zrobie jednak mala poprawke i mam nadzieje,ze efekt bedzie lepszy:)
No dobra,koniec gadania.....dzis paznokci nie pokaze ;)

No to narazie tyle,juz nie wiele zostalo,ale czasu wciaz brak:)
Dziewczyna z charakterem - to mnie się podoba a kolka - na zdjeciach nie widac żeby było cos nie tak. Przydalby się mały retusik samolocikowi bo białe widac.Gwiazda pisze:Kolka robilam z milion razy,a i tak nie wyszly tak jak powinny.
jak się zajmuje w dzien rodzina a po nockach klei samolociki i to ladne to nie dziwota. Pozdrowienia.Gwiazda pisze:ale czasu wciaz brak
Wracam po dlugiej przerwie.Mnostwo innych spraw na glowie,troche lenistwa i przeprowadzka,ot powody zastoju na relacji.Ale powracam,moze nie z czyms wielkim,ale z dowodem,ze relacja nie umarla i powoli zbliza sie ku koncowi.W najblizszym tygodniu postaram sie dokonczyc samolot.
A tymczasem skromniutko...

A tymczasem skromniutko...