Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
 )
 )
 prawa strona została wykończona (lewej nie pokazuje narazie bo nie ma co)
 prawa strona została wykończona (lewej nie pokazuje narazie bo nie ma co) na płycie tylnej został zamontowany jeden z filtrów (przerobiony)
 na płycie tylnej został zamontowany jeden z filtrów (przerobiony) powstały dwa zbiorniki paliwa lecz bez  korków a to dlatego że myśle wykonać zacieki powstałe w trakcie nalewania paliwa (tez powstały od zera)
 powstały dwa zbiorniki paliwa lecz bez  korków a to dlatego że myśle wykonać zacieki powstałe w trakcie nalewania paliwa (tez powstały od zera) przybyły również przykrywy schowków
 przybyły również przykrywy schowków zdjecia
 zdjecia 

A więc ostatnio postanowiłem odpocząć od zawieszenia i dużej ilości śrubek. Skutkiem czego była moja decyzja o popracowaniu trocha nad kadłubem na pierwszy ogień poszła przykrywa silnika.
 A więc ostatnio postanowiłem odpocząć od zawieszenia i dużej ilości śrubek. Skutkiem czego była moja decyzja o popracowaniu trocha nad kadłubem na pierwszy ogień poszła przykrywa silnika.
 W trakcie pracy nad pokrywą narodził się następny problem. Skoro pokrywa będzie otwierana to musi coś pod nią być wiec wiele nie myśląc, postanowiłem wziąć sie za sklejenie od podstaw motoru który napędzą rosyjckie maszyny czyli Rosyjskie V12
 W trakcie pracy nad pokrywą narodził się następny problem. Skoro pokrywa będzie otwierana to musi coś pod nią być wiec wiele nie myśląc, postanowiłem wziąć sie za sklejenie od podstaw motoru który napędzą rosyjckie maszyny czyli Rosyjskie V12   jak narazie silnik jest ukończony w 50 %
  jak narazie silnik jest ukończony w 50 % 

Więc silnik zakończyłem myśle że jak pod pokrywę jest wystarczająco dobrze zrobiony,zbytnio przez tą pokrywę nie widać,ale zawsze to coś tam jest.
 Więc silnik zakończyłem myśle że jak pod pokrywę jest wystarczająco dobrze zrobiony,zbytnio przez tą pokrywę nie widać,ale zawsze to coś tam jest. Miałem problem z wsadzeniem silnika ponieważ nie było takiego otworu przez jaki mógł bym go tam wsadzić ,więc sobie zrobiłem odpowiedni otwór.
 Miałem problem z wsadzeniem silnika ponieważ nie było takiego otworu przez jaki mógł bym go tam wsadzić ,więc sobie zrobiłem odpowiedni otwór. Oceńcie czy może być czy coś mu dorobić
 Oceńcie czy może być czy coś mu dorobić