Pozdrawiam
[R] T-35 wz. 1932 Modelik
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Dzięki! Cieszę się, że podoba się Wam moja praca, choć do końca jeszcze daleko.
Następna aktualizacja to wiatrak i dokończenie przedziału bojowego. Może już jutro.
Pozdrawiam!
To jest ten smutek, ale widoczne czy nie widoczne starać się trzeba.el_paw pisze:Szkoda tylko, że większość tej pracy będzie niewidoczna pod pancerzem.
Następna aktualizacja to wiatrak i dokończenie przedziału bojowego. Może już jutro.
Pozdrawiam!
Witam!
Zrobiłem dziś wcześniej zapowiedziany wiatrak chłodzenia:
Przymiarka do pancerza:
W tym momencie mam uwagę: wiatrak musiałem przesunąć ok. 3mm do przodu by pokrywał się z otworem wylotowym powietrza, to taka uwaga dla tych którzy mają zamiar zabrać się za ten model w przyszłości.
Na koniec:
Wiatraczek zmontowany, tak że kręci się po dmuchnięciu.
Jeszcze zbiorniki paliwa i przedział napędowy gotowy.
Pozdrawiam!
Zrobiłem dziś wcześniej zapowiedziany wiatrak chłodzenia:
Przymiarka do pancerza:
W tym momencie mam uwagę: wiatrak musiałem przesunąć ok. 3mm do przodu by pokrywał się z otworem wylotowym powietrza, to taka uwaga dla tych którzy mają zamiar zabrać się za ten model w przyszłości.
Na koniec:
Wiatraczek zmontowany, tak że kręci się po dmuchnięciu.
Jeszcze zbiorniki paliwa i przedział napędowy gotowy.
Pozdrawiam!
[R] T-35 wz. 1932 Modelik
Rok temu zprzeczałem się na stronie modelika co do ceny tego modelu a teraz nie wiem czy go nie zamówię . Gratulations piter . Narazie model wygląda wspaniale
. Ciekawe co dalej .
Jaką broń proponujecie i gdzie się znajduje
Nie wiedziałem
Czyli naprawdę było warto
Teraz cena jest o wiele lepsza . I nie potrzebuje fryzjera
żeby ją przycioł hie
Witam!
Prace trwają cały czas i budowa posuwa się na przód. Zamknąłem kadłub od góry.
Najbardziej ucierpiał na tym przedział silnikowy, niewiele tam teraz widać. Jeśli chodzi o przedział bojowy, to jest znacznie lepiej, po ściągnięciu wież będzie widać w zasadzie wszystko. Sami zobaczcie:
Jeszcze trochę i zakończę budowę wnętrza.
Pozdrawiam!
Prace trwają cały czas i budowa posuwa się na przód. Zamknąłem kadłub od góry.
Najbardziej ucierpiał na tym przedział silnikowy, niewiele tam teraz widać. Jeśli chodzi o przedział bojowy, to jest znacznie lepiej, po ściągnięciu wież będzie widać w zasadzie wszystko. Sami zobaczcie:
Jeszcze trochę i zakończę budowę wnętrza.
Pozdrawiam!