Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz

Nie istnieje coś takiego jak model "idealny", każdy inaczej postrzega dany egzemplarz. Na ogólną ocenę modelu składa się wiele czynników-od warsztatu,użyte dodatki poprzez włożoną pracę,malowanie a na jak najlepszym "realiźmie" kończąc.trzask pisze:Mam pytanie do ciebie Paws ,czy możesz mi pokazać jakiś model który jest dla ciebie idealny. Nie koniecznie musi być twojego wykonania . Chodzi mi o przykład.
 .
 . 
  Przy tej skali to żadna rewelacja nie jest, sam krytykowałeś "badziewia" z allegro od których prezentowany model w niczym lepszy nie jest..
  Przy tej skali to żadna rewelacja nie jest, sam krytykowałeś "badziewia" z allegro od których prezentowany model w niczym lepszy nie jest.. Pozatym wewnętrzna część elementu powinna być biała
 Pozatym wewnętrzna część elementu powinna być biała  No chyba że niemam racji, ale raczej wnętrze czołgu malowno na biało
  No chyba że niemam racji, ale raczej wnętrze czołgu malowno na biało  

Szczerze nie wiem o co ci chodzi Trzask, nie można już jakiegoś modelu skrytykować ?trzask pisze:Przeczytałeś mój post Paws ale sie chyba nie zrozumieliśmy(przeczytać a zrozumieć to jednak coś innego). Nie ja mam szukać przykładu mistrzowskiego ,tylko prosiłbym ciebie o to(zaprezentowanie jakiejś fotki) !!!. No chyba ze się boisz własnej oceny?. Zaprezentujesz coś?. Chyba że tchórz cię oblecoiał i potrafisz tylko krytykować .