Swoją drogą wybrałeś już kolejny modelik (blaszankę
 )do popełnienia
 )do popełnienia 
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
 .
 . .
 .

nad przedziałem bojowym:
  nad przedziałem bojowym:
 :
 :

.
 . .
 . . Od ok 1980 roku Armia wnętrza pojazdów maluje na kolor zbliżony do Pale Green.
 . Od ok 1980 roku Armia wnętrza pojazdów maluje na kolor zbliżony do Pale Green. . Niestety pełzacz się mocno okopał i musi upłynąć trochę czasu zanim go wygryzę z pozycji i popchnę do przodu
 . Niestety pełzacz się mocno okopał i musi upłynąć trochę czasu zanim go wygryzę z pozycji i popchnę do przodu   .
 . . A którą z M-ek masz, bo TAMIYA popełniła kilka i w zależności od wersji. Do waloryzacji jako dokumentację polecam bardzo dobrą książkę Verlindena z serii WARMACHINES nr 2 ,,M113A1/A2- M106A1/A2- M577A1/A2". Oraz stronkę www.primeportal.net.
 . A którą z M-ek masz, bo TAMIYA popełniła kilka i w zależności od wersji. Do waloryzacji jako dokumentację polecam bardzo dobrą książkę Verlindena z serii WARMACHINES nr 2 ,,M113A1/A2- M106A1/A2- M577A1/A2". Oraz stronkę www.primeportal.net. . Jak je używać?
 . Jak je używać?  ), suchym pędzelkiem ,,maczam" w tym proszku i nanoszę na model. Jak za dużo nałożę przecieram pędzlem i wtedy zostaje tylko lekki pyłek. Proponuje potrenować na starym modelu
 ), suchym pędzelkiem ,,maczam" w tym proszku i nanoszę na model. Jak za dużo nałożę przecieram pędzlem i wtedy zostaje tylko lekki pyłek. Proponuje potrenować na starym modelu  . Jak potrzebujesz wskazówek polecam Ci serię poradników modelarskich PAYO. Poszukaj na Allegro. Ja mam chyba wszystkie które wyszły (10 o pojazdach, 2 o figurkach i 3 o dioramach) Bardzo pożyteczne wydawnictwo i uważam że każdy modelarz powinien posiadać takie poradniki. W nich znajdziesz wiele opisów jak doświadczeni modelarze budują modele i krok po kroku prezentują różne techniki na modelu. Poparte to jest dużą ilością zdjęć. Można się wiele nauczyć ( co można oglądać na pracach autora relacji
 . Jak potrzebujesz wskazówek polecam Ci serię poradników modelarskich PAYO. Poszukaj na Allegro. Ja mam chyba wszystkie które wyszły (10 o pojazdach, 2 o figurkach i 3 o dioramach) Bardzo pożyteczne wydawnictwo i uważam że każdy modelarz powinien posiadać takie poradniki. W nich znajdziesz wiele opisów jak doświadczeni modelarze budują modele i krok po kroku prezentują różne techniki na modelu. Poparte to jest dużą ilością zdjęć. Można się wiele nauczyć ( co można oglądać na pracach autora relacji  ).
 ).