Paws pisze:Radzio, że ładnie to wiesz i Ty i ja. Ale jednak Mości hetmanie errorum Waszmość popełnił w laborum swoim, a to rzeknę że podłoga w P-51 drewniana była..
Salve!
 W Modelmanii dotyczącej P-51 D są również zdjęcia z podłogą bez śladu drewna
  W Modelmanii dotyczącej P-51 D są również zdjęcia z podłogą bez śladu drewna  , powiedziałbym mocno pomalowana. A przed pedałami na podłodze są metalowe prostokątne paski blachy. Jest też zdjęcie z podłogą pomalowaną wybitnie na pomarańczowy kolor.  W tym modelu , kolor zielony podłogi zalecany jest przez producenta, a np. w Dragonie kolor zalecany to właśnie drewno. Więc wiecie ...
 , powiedziałbym mocno pomalowana. A przed pedałami na podłodze są metalowe prostokątne paski blachy. Jest też zdjęcie z podłogą pomalowaną wybitnie na pomarańczowy kolor.  W tym modelu , kolor zielony podłogi zalecany jest przez producenta, a np. w Dragonie kolor zalecany to właśnie drewno. Więc wiecie ...  , gdybym na zdjęciach nie miał koloru zielonego, a producent nie sugerował takiego malowania, to podłoga byłaby z drewna. A jak bardzo chcecie , to mogę zrobić zdjątka alboż skaniki i podpiąć
 , gdybym na zdjęciach nie miał koloru zielonego, a producent nie sugerował takiego malowania, to podłoga byłaby z drewna. A jak bardzo chcecie , to mogę zrobić zdjątka alboż skaniki i podpiąć    .
  .Dzięki za uwagę

Pozdrawiam

.
 . .
  .