Sweet Nightmare
[Relacja] Ferrari F2003-GA
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
Panowie dziękuję za pozytywna ocenę, moje osobiste uczucia co do tego modelu są mieszane ale trzeba przyznać, że ładnie się prezentuje na półeczce
Haluś, dioramy teraz skończyć nie mogę gdyż została w Polsce, teraz chcę się wziąć za jakiś kolejny czołg może nawet za tego samego Panzer IV albo za SdKfz 251 w zaleznosci co będzie pasować do dioramy chyba, że w końcu zabiore sie za moje BMW
ale to się okaże, ale najpierw mam jeszcze 3 modele zaczęte i jakis trzeba będzie dokończyć 
edipodium, nic trudnego żeby taki sobie sprawić
wystarczy trochę funduszy odrobina czasu i łopata zapału
Pozdrawiam.
Haluś, dioramy teraz skończyć nie mogę gdyż została w Polsce, teraz chcę się wziąć za jakiś kolejny czołg może nawet za tego samego Panzer IV albo za SdKfz 251 w zaleznosci co będzie pasować do dioramy chyba, że w końcu zabiore sie za moje BMW
edipodium, nic trudnego żeby taki sobie sprawić
Pozdrawiam.
mhh znam to doskonale :-/ mam na model ale nie mam na busa do miasta zeby go kupić
Haluś najprawdopodobniej chwilowo zostanę w 1:24 i zakupie to oto cudowny model
KliK , dodam jeszcze, że jeżeli padnie na ten model to będzie to relacja w barwną historią w tle
.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Cześć r-t
Wyszło ładnie
, ale z kalkami można by troszkę przy następnym popracować.
Zobacz co można przy użyciu chemii o której wcześniej wspominałem (aktualnie klejona Honda RC 211V w skali 1:6)

W odróżnieniu od modeli militarnych tu nie trzeba walczyć z ukryciem filmu kalkomanii - w oryginale to przecież nalepki
. Jedynie na owiewkach trzeba będzie ten efekt usunąć, wystarczy polakierować dobrym błyszczącym bezbarwnym i z głowy ... 
Pozdr.

ps. mam nadzieję, że nie odbierasz tego postu jako zaśmiecanie Twojego wątku
Wyszło ładnie
Zobacz co można przy użyciu chemii o której wcześniej wspominałem (aktualnie klejona Honda RC 211V w skali 1:6)

W odróżnieniu od modeli militarnych tu nie trzeba walczyć z ukryciem filmu kalkomanii - w oryginale to przecież nalepki
Pozdr.
ps. mam nadzieję, że nie odbierasz tego postu jako zaśmiecanie Twojego wątku