Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
el_paw pisze:Pędzel ok, robiłem próbę na białej kartce też jako tako
A jednak działamar0237 pisze:a ja miałem pędzel umazany butaprenem w skutek czego skleiły się włoski pędzla wsadziłem do octu i po 10 min moczenia prawie jest ok
 .
 .
No właśnie :-/ . Ryzyko. Ale ja mam zapas koloru z jakiejś wycinanki i na niej sprobujeel_paw pisze:tylko czy ten ocet nie odbarwi kolorów wycinanki?
 . A na razie idę kompu kompu
 . A na razie idę kompu kompu   .
 . 
   !
 !Nie odbarwia, ale je z łatwością ścierael_paw pisze:tylko czy ten ocet nie odbarwi kolorów wycinanki?
 . Robiłem dzisiaj próbę na zapasie koloru i starło mi trochę koloru. Z butaprenem według mnie radzi sobie też nie za bardzo :-/ , więc wydaje mi się że metoda za dobra nie jest, ale kto wie, może to tylko brak mojego doświadczenia? Jeśli ktoś ma ochotę to jeszcze wyprobować to niech próbuje, może coś z tego wyjdzie.
 . Robiłem dzisiaj próbę na zapasie koloru i starło mi trochę koloru. Z butaprenem według mnie radzi sobie też nie za bardzo :-/ , więc wydaje mi się że metoda za dobra nie jest, ale kto wie, może to tylko brak mojego doświadczenia? Jeśli ktoś ma ochotę to jeszcze wyprobować to niech próbuje, może coś z tego wyjdzie. .
 . 
   !
 ! 

.
 .