Tym razem na mój warsztat trafił model niemieckiego niszczyciela czołgów Jagdpanzer 38 (t) Hetzer z wydawnictwa Modelik. Autorem tego 10-latka jest p. Ryszard Maj.
[center]
 [/center]
[/center]POGADUCHY:
Ostatnio opanowała mnie jakaś modelarska niemoc. Cały dzień zabieram się do klejania, a kończy się to tak, że przeglądam wieczorem kilka wycinanek i idę spać
 W sobotę spontanicznie postanowiłem przełamać impas śmiałym atakiem broni pancernej
 W sobotę spontanicznie postanowiłem przełamać impas śmiałym atakiem broni pancernej   Jest to jednak model odpoczynkowy, a więc niewiele poza nitami mam zamiar do niego dodawać.
 Jest to jednak model odpoczynkowy, a więc niewiele poza nitami mam zamiar do niego dodawać.RELACJA:
Na pierwszy ogień poszedł oczywiście szkielet :mil1: Oj aż mnie ręka boli od szlifowania tego wszystkiego, bo szkielet był za duży w stosunku do poszycia.
[center]

[/center]
[/center]Już myślałem że jest ok i poszycie będzie pasować, a tu niespodzianka - i niestety po przyklejeniu wyszła niezła szpara pomiędzy poszyciem górnym i dolnym, ale myślę, że boczne fartuchy jakoś to zamaskują

[center]

[/center]
[/center]Pozdrawiam

. Powodzenia
 . Powodzenia  

!
 !

. A tak na poważnie to ja niestety nie mam jak
 . A tak na poważnie to ja niestety nie mam jak   .
 .

PS Hetzera jednak dokończę
 PS Hetzera jednak dokończę