Pozdrawiam
[R] T-35 wz. 1932 Modelik
Moderatorzy: ModTeam, Sekretarz
[R] T-35 wz. 1932 Modelik
Gąski wcale nie są takie złe
(szczególnie wtedy gdy na jedną przypada ok.200 ząbków
) 
No fakt, szczególnie że mam już trochę dosyć patrzenia na tą szarość.OSTOJA pisze:Nie dziwię się, po tym "dziubdzianiu" wnętrza to nawet gąski byłyby przyjemniejsze.
Wybaczcie jakość fotek, ale to chyba fotosik coś znowu namieszał.
Pozdrawiam!
Witam!
Ale mam taki pomysł, żeby to przynieść do modelarskiego na Wąską na jakiś tydzień i kto będzie chciał to sobie obejrzy.
Mała aktualizacja, zacząłem już podwozie, pojawiły się osie zawieszenia i tuleje:

Jak widać dokleiłem jeszcze łączenia płyt kadłuba.
Pozdrawiam!
Z tym wpadnięciem to może być ciężko.IRON_84 pisze:ja w dalszym ciągu chciałbym zobaczyć to to na żywo.
Mała aktualizacja, zacząłem już podwozie, pojawiły się osie zawieszenia i tuleje:

Jak widać dokleiłem jeszcze łączenia płyt kadłuba.
Pozdrawiam!
Witam!
Wiem, że wiele czasu upłynęło od mojego ostatniego wpisu. Niektórzy już pewnie zapomnieli o tej relacji a inni nawet o niej nie usłyszeli... No ale nie będę się nad tym rozwodził.
Z racji tego, że coś tam ostatnio wydłubałem postanowiłem dać małą aktualizację.
Oto mechanizm napinający:
Do tego już niedługo (mam taką nadzieję) dołączy koło napinające.
Pozdrawiam
Wiem, że wiele czasu upłynęło od mojego ostatniego wpisu. Niektórzy już pewnie zapomnieli o tej relacji a inni nawet o niej nie usłyszeli... No ale nie będę się nad tym rozwodził.
Z racji tego, że coś tam ostatnio wydłubałem postanowiłem dać małą aktualizację.
Oto mechanizm napinający:
Do tego już niedługo (mam taką nadzieję) dołączy koło napinające.
Pozdrawiam