Dziękuję Nikooo. Jednak z tym profesjonalizmem bym tak nie przesadzał. Bardzo wiele mi brakuje, wszystkiego muszę się uczyć a do większości z was mi naprawdę daleko... Po prostu staram się i to wszystko. Dzięki za zachętę...
Ciężarówka skończona. Starałem się ją mocno dobić aby widać było ślady użytkowania. Oczywiście nie ustrzegłem się błędów, no ale jak mi wyszło, oceńcie sami. Jeszcze tylko dioramka z pustynią i koniec! Tymczasem zdjęcia samej ciężarówki:
KONIEC !!!! Moja przygoda z pierwszym modelem zakończona! Wyszło jak wyszło, Zrobiłem jak potrafiłem, i jak wydawało mi się, że trzeba robić. Mam nadzieję, że drugi projekt będzie lepszy, bo nabyłem doświadczenia a to przecież najważniejsze. Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli zerknąć na postęp mojej pracy. Pozdrawiam i do następnego projektu !!!
Bazą jest twardy styropian, na który położyłem wymieszany cement z piachem i odpowiednim barwnikiem . Oczywiście w tej mieszance musi być więcej piachu niż cementu. Ramka pochodzi ze zwykłego obrazka. Styropian przykleiłem do ramki klejem Vicol. To wszystko.